چرا استفاده از محصولات ارگانیک

کیفیت برتر

در این دوره از زندگی بسیاری از مواد خوراکی به طور مستقیم و غیر مستقیم حاوی سموم کشاورزی و مواد شیمیایی میباشد که این موضوع امر مهمی برای استفاده از محصولات ارگانیک را مهیا ساخته است. محصولات ارگانیک محصولاتی هستند که در تمام مراحل رشد با سیستم طبیعی هماهنگ بوده و در خاکی که از چند سال قبل هیچ‌ گونه سموم دفع آفات گیاهی نظیر: علف هرزکش‌ها، قارچ‌کش‌ها و مواد شیمیایی در آن استفاده نشده و فقط با مواد طبیعی مانند کمپوست گیاهی تقویت می‌شود، رشد می‌کنند.


Bioneshan
به طور کلی، غذای ارگانیک یا طبیعی، به غذایی گفته می‌شود که بدون دخالت یا بدون مصرف آفت‌کش‌ها، کودهای شیمیایی و ترکیبات اصلاح شده ژنتیکی تولید شده باشد. در واقع کشاورزی ارگانیک، شیوه‌ای از کشاورزی است که در تمامی مراحل کاشت تا برداشت، جمع آوری و بسته‌بندی محصولات کشاورزی از کود شیمیایی استفاده نمی‌کند.

قدیم تر ها که هر خوراکی فقط در فصل مخصوصش پیدا می شد، انگار خوردنی ها طعم بهتری داشتند، مثلا گوجه فرنگی ها تا زمانی که فقط در فصل بهار و تابستان در بازار بودند خوشمزه تر بودند و حتما طعم لیموترش های تابستانی را هیچ کس فراموش نکرده است، حتی ریحان های نوبر بهاری هم عطری با خود داشت که لذت خوردنش را چند برابر می کرد. خوراکی هایی که در فصل مخصوص به خود و در سرزمین هایی که مناسب رویش شان بود کاشته و آماده می شدند همیشه طعم بهتری داشتند. این روزها طعم محصولات ارگانیک تا حدودی به طعم خوراکی های کودکی نزدیک تر است، مهم ترین دلیل برای طعم خوب این نوع محصولات خودداری تولیدکنندگان از مصرف سرعت بخش ها و کودهای شیمیایی است زیرا این نوع کودها معمولا رشد محصولات را سرعت می بخشند و عملا فرصت رسیدن به محصول نمی دهند. رشد سریع محصولات عملا بر طعم آنها تاثیر می گذارد بنابراین به راحتی می توان به طعم نه چندان مطبوع خوراکی ها پی برد.

ارگانیک ها باعث تندرستی و حفظ سلامت می شوند.

این روزها بسیاری از متخصصان و محققان حوزه سلامت براین باورند که شیوع بیماری‌های مختلف در جوامع بشری ریشه در مصرف غذاها و خوراکی‌ها دارد. از این‌رو این گروه به‌طور مستمر به مردم توصیه می‌کنند که مواد‌غذایی سالم و طبیعی را بیشتر در برنامه غذایی خود بگنجانند و تا جایی که می‌توانند محصولات و غذاهای ارگانیک را جایگزین موادغذایی خود کنند. باید دید که غذاها و محصولات ارگانیک به چه نوع محصولاتی گفته می‌شود و این محصولات چه ویژگی‌ها و امتیازهایی در مقایسه با دیگر محصولات غذایی دارند که اینگونه مورد توجه محققان و متخصصان در حوزه سلامت قرار گرفته‌اند و چرا مصرف و گنجاندن آنها در رژیم غذایی خانواده می‌تواند به بهبود کیفیت زندگی و حفظ سلامت و تندرستی انسان کمک کند.

بیونشان


نشانی از ارگانیک

Organic Food

چرا استفاده از محصولات ارگانیک به نفع ماست؟

وقتی برای تهیه محصولات کشاورزی از کودهای شیمیایی با پایه نفتی استفاده می‌شود عملا خاک و آب مناطقی که در آنها کشاورزی صورت می‌گیرد، با این محصولات شیمیایی آلوده می‌شود و این مسئله ناخودآگاه محیط زندگی شهروندان آن منطقه و افرادی که از آن محصولات تغذیه می‌کنند را در بر می‌گیرد. به این ترتیب با آلوده شدن آب و خاک تمامی محصولاتی که در آن مزارع تهیه می‌شوند، دچار آلودگی می‌شوند و این می‌تواند برای مصرف‌کنندگان این نوع مواد‌غذایی و همین‌طور دام‌هایی که در این زمین‌ها تغذیه می‌شوند مضر و بر سلامت مصرف‌کننده اثرگذار باشد. همین مسئله موجب شده تا تولید محصولات ارگانیک در بسیاری از کشورها با استقبال بیشتری از سوی مردم مواجه شود.

لیست محصولات بیونشان را در برگه محصولات ما ببینید...

محصولات ما

اصول و اهداف کشاورزی ارگانیک

تولید غذا با کیفیت بالا،درحد کافی

همگامی با طبیعت،به جای سلطه گری وچیرگی برآن

تقویت چرخه های زیستی درسیستم های زراعی

حفظ وافزایش حاصلخیزی خاک ها دردرازمدت

بهره گیری از منابع تجدید شونده تاحد امکان

فراهم نمودن شرایطی اززندگی برای دامها که امکان بروز کلیه رفتارهای غریزی رابرایشان فراهم سازد

جلوگیری ازبروز کلیه اشکال آلودگی ناشی از عملیات مختلف کشاورزی

امکان کسب درامد کافی برای زارعین وجلب رضایت آنهاونیز ایجاد محیط کار سالم

درنظر گرفتن اثرات گسترده تر اجتماعی واکولوژیکی سیستم زراعی

باغات ارگانیک

باغات شامل دوگروه می شوند:


باغاتی که بطورطبیعی امکان استفاده ازکودهای شیمیایی وسموم درآنهاوجودندارند،ماننددرختان جنگلی گلابی این و یاباغات سنتی مانند باغات انگورسردشت(آذربایجان غربی)که درکوهپایه هاقراردارندوامکان استفاده از کوددرآنهاوجودنداردوآبیاری نیزفقط از طریق بارندگی تامین می شود.

باغات حفاظت شده که بایدشرایط زیر راداشته باشند:

الف:رعایت فاصله ازباغات دیگر

ب:استفاده بیولوژیکی جهت مبارزه باآفات گیاهی.بعنوان مثال استفاده از کفشدوزک هاویااستفاده اززنبورتریکوگراماوسایر موجودات بیولوژیکی برای مبارزه باشته ها وکنه ها

ج:استفاده از کمپوست ها وکودهای طبیعی به جای کودهای شیمیایی

بیماری های ناشی از کشاورزی غیر ارگانیک


باقیمانده موادشیمیایی (مثل سموم کشاورزی) که درتولید فراورده های گیاهی وحیوانی به کار می روند،مخاطراتی برای سلامتی انسان دارند.مانند:

نیترات ونیتریت ها باعث اکسید کردن هموگلوبین وتولیدمت هموگلوبین وعدم کارایی کافی گلبول قرمز می شوند.

نیترات ونیتریت ها پس از خورده شدن ،درمعده انسان تولید نیتروزآمین می کنند که باعث ایجاد سرطان کبدومثانه می شوند.

بروز آسیب و نقص های مادرزادی وژنتیکی ،تولید نوزاد باوزن کم،سقط جنین،بلوغ زودرس

آلودگی آب های زیرزمینی توسط نیترات های کودشیمیایی باعث افزایش آلودگی غذاها ودرنتیجه بیماری های ناشی از نیتراتها می شوند.

90% قارچ کش ها، 60% علف کش ها ، 30% آفت کشها سرطان زا هستند.

آمار بیماری ها در ایران


رشد150درصدی دیابت

میلیون ایرانی اضافه وزن دارند 26

11میلیون نفر در کشور فشار خون دارند

ایران بیشترین آمار مبتلایان به سرطان در جهان را دارد

بالاترین آمار مرگ قلبی جهان در ایران

این آمار و خبرها همه تلنگر است به کجا می رویم؟

تاکی قرار است به دست خود رشته عمرمان را پاره کنیم؟